4 Temmuz 2019 Perşembe

Şehitlerimiz

   "Ne mutlu ki, 'Büyük Türk Milleti' vatanı, devleti, inancı ve hürriyeti uğruna canını feda edebilecek müstesna evlatlarını bağrından yetiştirebilmiştir.. Neye mal olursa olsun, şehitlerimizin emaneti bu aziz vatan ilelebet var olacaktır.. Ecdadımızın kutlu bir mirası olan, asırlar içindeki kardeşlik, kaynaşma ve kucaklaşma hasletleriyle yükselen Türk Milleti bölücü ve yıkıcı mihrakların keyfine bırakılmayacaktır.. Çözülmeye karşı çare Çanakkale’dir, bölünmeye ve dağılmaya engel Çanakkale emanetidir.. İlhamımız Çanakkale’dir, itibar ve iddiamızın dayanağı muhterem şehitlerimizdir.."Çanakkale 18 Mart Zaferinin 103. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum...
"Bu emsalsiz zaferin kahramanları, şehitlerimiz ve gazilerimiz, dünya durdukça 'Büyük Türk Milleti' tarafından minnet ve şükranla yad edilecektir.. Onlar, bastıkları yeri toprak diyerek geçmediler, bu vatanı bizlere emanet eden ecdadı incitmediler.. Yürekten inanıyoruz ki bugün de, yarın da Yüce Türk Milleti ve gençliği, bu büyük kahramanları asla unutmayacak, bu cennet vatanı kimseye vermeyecektir.. Ruhları şad olsun.."    
Türk milletinin Çanakkale’de elde ettiği zafer, bütün dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir. Çanakkale zaferimiz kutlu olsun. Aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.Çanakkale Zaferi'ni geleceğe yön vermesi açısından hep hatırlamalı, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde, liderliğinde savaşan; gazi olan, şehit olan milli kahramanlarımızı, 275 kiloluk top mermisini hiç düşünmeden Allah'a sığınarak sırtlayan ve milli mücadelenin kazanılmasında büyük payı olan Seyit Onbaşı'yı unutmamalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder