15 Ekim 2019 Salı

Türk düşmanlığı

Türk düşmanlığı, yıllardır içlerine sinmiş, genetiklerine işlemiş durumda..
"Terörün adını koymamız gerekiyor.. Bunların insanlıkla, insaniyetle, insan haklarıyla alakası yok.. Bunların demokrasiyle, medeniyetle, kanunla alakası yok..
Bunlar, her vücudun ürettiği mikroplar gibi türeyen ve tekrarlayan hücreler.. Türkiye için de her zaman bu mikrop tehdidi sürüyor..
Bugün, terör örgütüne karşı yapılan operasyon sonrası tek ses olan Arabı, Avrupalısı, Amerikalısı, Ortadoğulusu, benzer birlikteliklerini I. Dünya Savaşı'nda da Türkiye'ye karşı yapmışlardı..
İşte bu Türk düşmanlığı, yıllardır içlerine sinmiş, genetiklerine işlemiş durumda.. Bu ittifaklar, bu düşmanlık PKK gibi örgütleri yaşatan en büyük realitelerden biri..
Evet, ülke içinde ağaları ortadan kaldıracak toprak reformu, bölgesel yatırımlar, altyapı hizmetleri belki eksik kalmış olabilir. Ama bunların hiçbiri binlerce insanın öldürülmesini, köylerin yakılıp, yıkılmasını meşrulaştıramaz..
Suriye'ye operasyonu eleştirenlerle, PKK'ya yapılan her operasyonu eleştirenler aynı gruplar.. Sendikası da yazarı da sözde aydını da bu işin içinde.İçlerinde besledikleri kin Türkiye karşıtı ittifakta bir araya gelmelerine neden oluyor..
Türkiye bugün ambargolarla tehdit ediliyor. Tıpkı Kıbrıs çıkarmasından sonra yaşadıklarımız gibi.. Eğer o günkü dirayetli duruş olmasa bugün Kıbrıs Türklüğünden bahsedemeyecektik..
Ama gelin görün ki KKTC Cumhurbaşkanı bile Türklük karşıtı cephede 'savaş kötüdür' sözleriyle dolaylı yoldan operasyon eleştirisi yapıyor..
Türk Silahlı Kuvvetleri büyük bir kültürel mirasın, fetih geleneğinin, düzenli ordu sisteminin çağlar boyu süregelen alışkanlıklarının sonucunda şekillenmiştir..
Bu gerçeği; siyasetle, siyasetçilerle, günlük siyasi politikalarla görmezden gelemeyiz.. En önemlisi de Türk ordusu eşittir AK Parti ya da bir başka parti değildir..
Bu kahramanlıktır, bu cesarettir, bu savaş yeteneğidir.. Muhalefeti, iktidarı, STK'sı hepimiz bu süreçte kahramanlarımızla birlikte olmalıyız..
Dezenformasyon, kara propaganda gibi yöntemlerin tam karşısında durmalıyız..
Kahraman ordumuzun tam yanında, onların gönüllerinde olmalıyız.. Arkalarına baktıklarında birbiriyle operasyonu tartışan bir toplum değil, onları destekleyen bir kamuoyu görmeliler..
Suriye, Irak ve sınırımızda kim terör hattı kuruyorsa bozulmak, bozulmak ve bozulmak zorundadır.. Dualarımız kahraman Türk ordusuyladır.."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder